سبد خرید

دسته بندی مقالات

زغال کبابی

1402/06/06
زغال کبابی

بهترین چوب برای زغال کبابی چوب درختان خشک بدون رطوبت مانند زغال مرکبات از جمله زغال لیمو و زغال اکالیپتوس و زغال نارگیل است. زیرا زغال به اصطلاح نم دار به خوبی اتش نگرفته و حرارت خود را زودتر از دست میدهد. در کیفیت پخت شما تاثیر میگذارد. چوب مناسب برای زغال کبابی چوب سخت هستند زیراعموماً چوبهای سخت به خوبی و به آرامی میسوزند و ذغالهای بادوامی را به جا میگذارند. چوبهای سخت لزوماً همیشه محکمتر و مقاومتر از چوبهای نرم نیستند. درختهای آنها پهن برگ هستند و برگ اکثر آنها در پاییز می ریزد.

ویژگی‌های زغال کبابی خوب 

عدم نیاز به باد زدن مداوم
دوام حرارتی بالا داشته باشد.
کمتر دود کند.
بوی دود ندهد.
جرقه نزدن.
داشتن حرارت زیاد
خاکستر کمی تولید کند.

برای کباب، چوب بهتر است یا زغال

چوب دوام و حررات تولیدی کمتری نسبت به زغال دارد و بیشتر مناسب یک اخر هفته در طبیعت است. ذغال تولید شده بدست تولید کنندگان ایرانی به کشورهای دیگر صادر میشود و به یک صنعت پردرامد تبدیل شده زیرا یکی از سوخت های رایج در دنیا است و در ایران باغ های مرکبات و جنگل های زیادی وجود دارد که مرغوبیت کافی برای تبدیل شدن به ذغال را دارا است.

چوب سخت

چوب سخت به چوبی گفته می شود که به آرامی بسوزد و زغال بادوامی را از خود باقی بگذارد. درخت این چوب ها دارای برگ های پهن بوده و  برگ آنها در فصل پاییز ریزش می کند.

چوب نرم

این چوب ها دارای آتشی با حرارت بالا هستند اما این آتش عمر طولانی ندارد.  برگ این نوع درختان سوزنی شکل هستند و بیشتر اوقات به رنگ سبز بوده و در فصل پاییز ریزشی ندارند، به جز انواع سرو ، کاج اروپایی و درخت کاج با میوه هایی به شکل مخروطی.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Call Now Button