سبد خرید

دسته بندی مقالات

روش های تهیه زغال کبابی

روش های تهیه زغال کبابی

روش های تهیه زغال کبابی

از گذشته تاکنون برای تهیه زغال کبابی تعداد زیادی چوب را در محلی قرار داده و آنها را آتش میزنند و از باقی مانده آتش، به عنوان زغال در پخت و پز استفاده می کنند. در این مقاله به نمونه هایی از روش های تهیه زغال کبابی می پردازیم، باما همراه باشید:

1- آتش زدن هیزم در طبیت

راحت ترین و سنتی ترین روش تهیه زغال کبابی، شامل انباشتن هیزم و چوب در طبیعت و محیط های باز است. اما گازهای تولید شده در اثر آتش زدن هیزم، تلف شده و برای طبیعت، آسیب زا هستند.

2- تهیه زغال با استفاده از کوره های زغال ساز

در این قسمت هیزم های بدست آمده را در کوره های زغال ساز ریخته و آنها را آتش میزنند بعد از اینکه کوره کاملا از آتش پر میشود، در کوره بسته شده و به هیزم ها به آرامی به زغال تبدیل می شوند و لوله های کوره وظیفه ی انتقال گازهای تولید شده به یک محفظه را انجام میدهند تا در آنجا این گازها به الکل و… تبدیل می شوند

3- استفاده از کوره‌های صنعتی پیشرفته

درسنوات گذشته این روش مورد استقبال بیشتری قرار گرفته است که درآن کوره‌های صنعتی مدرن علاوه بر استخراج گاز تولید شده از سوختن هیزم ها، مقدار و روش تولید زغال را بصورت هوشمندانه مدیریت میکند. در نتیجه زغال های خوب با کیفیت مناسب تولید میکند. از این کوره ها می توان سرکه چوب نیز تهیه کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Call Now Button